tiistai 1. tammikuuta 2013

Syksyn kurssien satoa ja makuuhuone

Liityimme Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajiin, jotta saisimme lisäinfoa vaikka etäisyys onkin aika haasteellinen. Marraskuun lopulla ehdimme osallistumaan Koti-ilta aiheiseen teemailtaan, jossa valmistimme tyttären kanssa lehtiä ja kirjoja sekä kätevän lankalaatikon sisällön.

Koti-illan puhteiksi valmistui...Otimme osaa myös Koti-ilta/jouluvalmistelut kurssipäivään, jossa tytär teki kirjakarusellin, lehtikotelon ja minikokoisen joulukalenterin. Minä taas tein urakalla lyhtyjä ja enkelikellon.

Kokonainen kurssipäivä askartelua ja illalla sain vielä rauhassa viimeistellä töitä - mikäs sen ihanampi päivä!
Koti-ilta/joulu askartelut

Mitenkäs huoneet edistyivät?

Tapettien metsästäminen oli kovaa puuhaa. Moderniin ilmeeseen ei mielestämme sopineet helposti saatavilla olevat kukkakuviot ym. Makuuhuoneeseen valitsimme Tiimarista käsintehtyä paperia ja juuttikangasta, oviseinä maalattiin valkoisella. Kunniapaikalle pääsi tyttären valmistama kingsize parisänky.
Tosin se kaipaa vielä sopivia petivaatteita ja lipasto pitäisi tuunata.
Makuuhuoneen keskipisteenä Vihdin Minilandin kerhossa tehty parisänky.
 Tiimarista on myös bambu-tablettilattia, jonka tyttäreni halusi jättää naturelliksi -kiinalaisen ilmeen vuoksi. Jakkara on pienen kivirasian alaosa kirpparilta ja kampauspöydän tein kuuluisista Bilteman sytyketikuista. Myös kiinnittämistä vailla olevan tiffany-kampauspeilin tein itse. Koruteline ja -rasia ovat ostettuja. Ihanan vauvatyynyn ja pinkin huopapeiton, joka nyt ajaa maton virkaa, saimme joulukalenterivaihdoista. Niistä teen erillisen postauksen...
Näin on makuuhuone melkein nukkumiskelpoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti